نجس بودن خیسی لباس زیر

سلام روز بخیر.

میخواستم بدونم خیسی که قبل دستشویی کردن روی لباس زیر است آیا نجس است.

من همیشه قبل دستشویی کردن لباس زیرم اندازه یک دایره خیس است.

فقط خیسی.ترشح نیست.

ممنون.

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام علیکم   این خیسی اگر قطره ای از پرش ادرار باشد نجس است ولی اگر از آبکشی قبلی بدن باشد اشکال ندارد  معمولا خانمها خود را خشک می کنند  و لباس زیر را هیشه خشک نگه می دارند . باید دقت کنید که متو جه شوید ادرار خارج نشده باشد .