سلام.ایندفعه رکورد زده یک هفته نه حرفی نه نگاهی انگار خواهر برادر دارن زندگی میکنن تو یه خونه که صد البته اونا یه حرف و گفتی دارن ما همونم نداریم سرد سرد چقد دیگه قراره طول بکشه من طاقت قهر ندارم الان بیخود خودش قهر کرده کلا با خانوادم مشکل داره ببینتشون با من اینجوری میشه منم یه اشتباهی کردم اون روز خواهر کوچیکم اومد خونمون از همون روز حالا با من اخمش تو همه کلا با خانوادم مشکل داره میبینتشون بهم میریزه چون خیلی بدی کردن واسه همین تا سر حد طلاق رفتیم ما اما با پا در میونی خانواده خودش برگشتیم. منم خواستم روابط رو درست کنم اما شوهرم میگه این رابطه درست شدنی نیست خانوادت از اولشم منو نمیخواستن  و از اولشم ازدواج ما اشتباه بود الانم تا دوباره خواهرمو دید بهم ریخت من خسته شدم کمکم کنین

سوالی بود در خدمتم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزيز
به هرحال يک رابطه ای بنا به هردليلی دچار مشكل شده وبا توجه به گفته های خودتون مقصر خانواده تون بودن حالا شما بايد انتخاب كنيد درحال حاضر كه باهمسرتون همراه بشيد يا خانواده تون چون فعلا و با شرايط فعلی نميتونيد هردو رو كنار هم داشته باشيد خوب فكر كنيد وسود و زيان هركدوم از انتخاب هاتون رو درنظر بگيريد ميتونيد ازتكنيک سود و زيان استفاده كنيد به اين ترتيب كه روی برگه كاغذ يه بار خانواده تون رو انتخاب كنيد و در مورد سود و زيان اين انتخاب و دفعه بعد همسرتون روانتخاب كنيد و سود و زيانش رو يادداشت كنيد ممكنه اين كار مدت يک هفته زمان نياز داشته باشه ولی به دقت همه جوانب رو بسنجيد و بعد از مقايسه انتخاب نهايی روانجام بديد و نكته اصلی اينكه مسئوليت انتخابتون رو بپذيريد يعنی اگر همسرتون روانتخاب كرديد بايد بپذيريد ممكنه تا مدتی نتونيد باخانواده تون رابطه گرم وصميمی داشته باشيد تا به مرور حساسيت ها كم بشه تا بتونيد كدورت ودلخوری رواز بين ببريد اگر همسرتون بدونه كه شما با ايشون همدل هستيد ودرک ميكنيد كه حق با ايشونه كم كم بخاطر شما و احترامی كه براشوم قائل شديد ازموضع خودش كوتاه مياد فقط كافيه به ايشون اطمينان بديد اولويت زندگي شما ايشون است .حقيقتا بايد بگم ايشون حق دارن وخشم و ناراحتی از خانواده تون رو با شماجابجا ميكنن ولی اگر صبور باشيد و به راهكارهای بالا عمل كنيد انشالله مشكل برطرف ميشه.موفق باشيد