خطرات احتمالی سگ در بارداری

سلام خسته نباشيد.

من تو هفته ٢٠ م هستم چون همسرم نيست پيش مامانم و خونشون هستم، بچه برادرم تو خونه خودشون سگ دارن ولی هفته ای دو يا سه روز مياد خونه مادرم (البته بدون سگش) حالا سوالم اينه ممكن براي من خطرناک باشه كه بچه برادرم مياد دو سه روز ميمونه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید با توجه به اینکه سگ همراهش نیست مشکلی برای شما به وجود نمی آید