نحوه برخورد با خیانت احتمالی شوهرم

سلام راستش من شوهرم چند بار مچشو بایه زنی گرفتم وبخشیدمش این اخرین بار گفتم حتما دیگه تموم شده ول کرده ولی امروز مثل اینکه گوشیش تو جیبش بوده شماره منو گرفته منم گوش دیدم انگار داره با کی حرف میزنه از بعضی حرفاش فهمیدمکه انگار باهمون زنه داره حرف میزنه بایه گوشیه دیگه بعد قط کردم زنگ زدم بهش گفتم کی بودشگفت من دممغازه بودم داشتم بامغازه دار حرف میزدم بهد پیام دبهم گفت دیونه روانی من دیگه ندارم اومدم خونه نباشی جمع کن برو وقتی ماجرا روبه خواهرم گفتم گفت تو اگرم بری مدرک نداری ثابت کنی اون تورو متهم میکنه میگه این دیونس شکاکه گفت این دفعروهم بمون اگه مدرک گیر اوردی بعد برو حالا فعلا موندم ولی نمیدونم الان چیکارکنم چون اون بیاد خونه مثل طلب کارا برخورد میکنه میخوام یهپیامبهش بدم که فعلا کارمون به دعوا نکشه تا بعد دوباره مدرک گیر بیارم حالا از شما کمک میخوام که چی براش بنویسم ممنون میشم کمک کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تصمیم شما درست کردن رابطه تون هست یا می خواهید رابطه رو ترک کنید؟
این بسیار مهم هست که شما برای چه هدفی رابطه تون رو ادامه میدید
اگر فقط برای مچ گیری است حتما با مسایل و مشکلات زیادی مواجه خواهید شد
اما  اگر می خواهید رابطه تون رو احیا کنید باید به خودتون و همسرتون کمک کنید
در رابطه اعتماد و صمیمیت بسیار اهمیت دارد
اسیب  به هر کدام می تواند ارتباط رو خراب کند
چالش های ارتباطی خود تون و همسرتون رو پیدا کنید و برای رفع اون تلاش کنید
مثلا متهم کردن یکدیگر، ناسزا گفتن، تحقیر کردن ممنوع
خواسته ها، دلهره ها، نیازهای خودتون رو واضح و شفاف بیان کنید
مثلا من ناراحتم چون احساس میکنم بی توجهی می کنم، دوست دارم  پس لطفا وقتی تماس میگیرم سعی کن جواب بدی این جمله در عین بیان خواسته طرف مقابل رو متهم نمی کند
برای خود و همسرتون برنامه ریزی های دو نفره لذت بخش داشته باشید
نوازش های کلامی و غیر کلامی از سردی و طرد بیشتر کارساز هستند.
تجسس نکنید، با شک زندگی کردن شما رو از همسرتون جدا می کنه
متهم کردنش اجازه بیشتری برای انجام کاری که به متهم شده رو میده.
موفق باشید
سلیمانی