ورزش های کاهش چربی شکم

با سلام و خسته نباشید برای آب شدن چربی های شکم چه ورزشی باید انجام بدیم؟ من کمر درد دارم و دراز نشست و ورزشهایی که برای آب شدن شکم هست رو که انجام میدم کمرم درد میگیره چیکار کنم شکمم آب بشه؟ ممنون از شما

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

سن وزن و قدتون رو نفرمودید.  شما در هفته 4 روز یک روز در میان ورزش دویدن و ایروبیک را انجام بدید. از لحاظ غذایی هم بایستی رژیم لازم رو داشته باشید تا با افزایش وزن در شکم و پهلو مواجه نشید. در صورتی که کمرتون با ورزشهای کمر و شکم درد میگیرد اونرو متوقف کنید و فقط از ورزشهای هوازی (به خصوص دو مورد فوق) استفاده کنید

با احترام