جفت پا پریدن در کودک سه ساله

دخترم 3 سالشه نمیتونه جفت پا بپره خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چه طور یادش بدم

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. شما برای آموزش جفت پا پریدن فرزندتان ابتدا باید دویدن در ارتفاع را به ایشان یاد بدهید. برای این کار از چند چهارپایه در ارتفاع های مختلف استفاده کنید. در بین چهارپایه ها هم میتوانید چند بالش بگذارید که سطح ناهواری برای فرزندتان فراهم کند. بعد از این که قادر به انجام این تمرین شد، از فرزندتان بخواهید روی بالش یا تشک ضخیم بایستد و از پاهایش بگیرید و درجا پریدن را با فرزندتان تمرین کنید. وبعد در همان حالت از شانه ها به سمت پایین فشار دهید تا حالت درجا پریدن را یاد بگیرد. بعد از درجا، به پایین بپرد. و در نهایت پرش به بالا.
اگر به ترامپولین دسترسی دارید (پارک یا مکان بازی کودکان) بسیار آموزش جفت پا پریدن تسهیل می شود.