تاثیر شیاف پروژسترون بر دو جنسیتی شدن جنین

سلام، من هفته ٦ باردارى هستم و هفته قبل ١-٢ بار بعد از خشک كردن، ترشح صورتى كرم رنگ ديدم. دكتر شياف پروژسترون تجويز كردن . چند جا خوندم باعث دو جنسيتى شدن جنين ميشه. نميدونم ادامه بدم يا نه! ممنون ميشم راهنماييم كنين

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید مشکلی به وجود نمی آید اگر لکه بینی ندارید نیازی به مصرف شیاف پروژسترون نیست موفق باشید