سلام،پسرم نه ماهش تموم شده میخواستم بپرسم که میتونم کنار غذا بهش ماست هم بدم یا مواد لبنی رو تا یک سال نباید داد؟ممنون میشم اگه بگید چه مواد غذایی تو این سن به رشدش بیشتر کمک میکنه،باتشکر
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مامان عزیز برای دریافت پاسختون، لطفا بخش مورد نظرتون رو به درستی انتخاب کنید. سوال شما در مورد تغذیه هستش اما در بخش "کودکان" مطرح کردید. لطفا مجددا سوالتون رو در بخش درست طرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده بشه. با تشکر