سلام .آیا لبنیات برای افراد که بیماری پلی کیستیک دارند مضر است
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام خیر

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

سلام دختر من از شش ماهگی به لبنیات گاو حساسیت داشت. بعد از 6 ماه نخوردن لبنیات (هم خودم هم دخترم) در

پاسخ سلام کاربر گرامی البته تنها نشانه حساسیت به پروتئین شیر گاو وجود خون در مدفوع نیست آزمایش بدید بهتره لبنیات محلی برای کودک توصیه نمی شه و حتما پاستوریزه بودن اهمیت داره

مصرف لبنیات در بارداری

پاسخ سلام دوست عزیز نگران نباشید مصرف دوغ پاستوریزه مشکلی ایجاد نمی کند شیر محلی را باید ۲۰ دقیقه حتما بجوشانید بعد میل نمایید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید

آلرژی کودک به لبنیات

پاسخ سلام. نکته اول اینکه شیر شب رو خیلی وقته که باید قطع میکردید. در حال حاضر شیر شب رو قطع بفرمایید. و برای اینکه در طول خواب گرسنه نشه حتما قبل از خواب یک شیرنی یا غذا بدید بخوره. نکته بعدی اینکه حساسیت...

لبنیات در بارداری

پاسخ سلام دوست عزیز اگر ۲۰ دقیقه جوشانده شود مصرف آن مشکلی ندارد موفق باشید.