درمان لاغری در دختر ۱۷ساله

سلام من ۱۷سالمه قدم ۱۵۷و وزنم ۴۵است درضمن من دخترم وزنم خیلی کمه چیکارکنم با تشکر

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

قبل از هرچیز بهتره که یک آزمایش انجام بشه تا از لحاظ هورمونی و فاکتورهای خونی مشکلی نداشته باشید. اگر مشکلی نباشه میتونیم سراغ یکسری از مکمل های افزایش اشتها بریم که اشتهاتون رو بیشتر بکنه. بایستی در وعده های غذایی تنوع ایجاد بشه. از وعده های پرکالری استفاده بشه. یک ورزش سبک با مدت زمان کوتاه کمتر از 30-35 دقیقه بسیار در افزایش اشتها کمک کننده هست.  برخی مکمل ها مثل زینک پلاس یا برخی گینر ها مثل گین آپ میتونه در مورد شما موثر باشه

با احترام