مشکل صرع و بهترین زمان برای بارداری

سلام و خسته نباشید

من 26 سالمه حدود 3 ساله ازدواج کردم و 6 ساله داروی ضد صرع مصرف میکنم قصد بارداری داشتم ولی چون اخیرا تشنج کردم پزشک مغز و اعصاب گفتن 9 ماه صبر کن بعد اگر خواستی باردار شو

حالا سوالم اینه که زنی که صرع داره بارداری تو سن کمتر بهتره ؟یا صبر کنم سنم بره بالا تر؟

من لوبل (کپرا) نصف صبح نصف شب میخورم یک دکتر گفت با همین قرص میتونی باردار بشی. ولی اگر خودت نگرانی قرص لاموتریژین جایگزین کن .

یک دکتر دیگری گفتن کاربامازوپین رو جایگزین کن

حالا من موندم چه کنم؟ کدوم قرص برای باردار شدن کم عارضه تره؟

سوال دومم اینه که مادر بزرگم گاهی غش میکرده حالا ممکنه منم صرع رو از مادربزرگم ارث برده باشم؟ قبل از بارداری باید چکار کنم آزمایش ژنتیک بدم؟که مطمئن بشم صرعم به فرزندم منتقل خواهد شد یا خیر؟

باتشکر

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما مرتبط با متخصص نورولوژیست است که این تخصص در تیم فعلی کلینیک نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.