صرع در بارداری

سلام خسته نباشید ببخشید سوالم اینه که وظایف و نحوه مراقبت شوهر در دوره بارداری همسر مصروع چطور باید باشه ؟ آیا در تمام مدت بارداری باید حضور داشته باشه و سوال بعد اینکه آیا امکان داره مادر مصروع با زایمان طبیعی به کما بره و باید زایمان سزارین باشه؟ ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بستگی به وضعیت و شدت بیماری شخص دارد باید در رابطه با این موضوع با پزشک متخصص مغز و اعصاب معالج خود که شرح حال کاملی از شما دارد مشورت کنید موفق باشید.