مبارزه با ترس

67 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من خیلی ترسو ام.

از پشت سرم،از افتادن مخصوصا کودکان و خوردن سرشان به لبه ی تیز،از ارتفاع،از صدای داد و بیداد و جیغ کشیدن،از حشرات گزنده و از خیلی چیزهای دیگر به شدت میترسم.

انقدر که گاهی تمام بدنم ضربان قلبم میشود!

یا حتی گردنم درد میگیرد.یا دست و پایم شل میشود

لطفا به من کمک کنید تا بتوانم این ترس ها رو از بین ببرم چون نمیخواهم فرزندانم هم ترسو بار بیاییند!

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
دوست عزيز ريشه ترس اضطراب هست شما براي ازبين بردن ترس تون نياز داريد بدونيد چرا اضطراب داريد وترس انواع وشدت متفاوت داره شما بايد به يك روانشناس مراجعه كنيد ونوع ترس ها ودليلش روپيدا كنيدومتناسب بااون ازتكنينك هاي رفتاردرماني مختلف مثل غرقه سازي ،حساسيت زدايي منظم و...استفاده كنيد .شما احتمالا مضطرب هستيد وبازتاب اين اضطراب ترس هست .ضمنا يك سري افكار بنام افكار ناكارآمد وجودداره باعث بوجود اومدن اين ترسها ميشه مثلا وقتي كودكي درحال بازي كردنه مدام توذهنمون فكر ميكنيم الان ميوفته وسرش زخمي ميشه بايد ازشر اينگونه اقكار خلاص بشيم واونها روباافكار مثبت وصحيح جابجا كنيم مثلا لحظه بازي كودك به لذتي كه كودك ازبازي ميبره فكر كنيم وبااون دراين لذت همراه بشيم يني سعي كنيم كودك درونمون رو با اين بازي ولذتش فعال كنيم ودرموارد ديگه هرموقع كه فكر ترس آوري به سراغمون اومد سريع بافكر مثبت جابجاش كنيم تااين كار بصورت رويه وعادت برامون دربياد.
موفق باشيد

تجربه شما

ممنونم ازتون خانوم محبوبی.

امکانش هست یه روانشناس تو تهران بهم معرفی کنید؟