راهکارهای مبارزه با گوشه گیری

سلام مشاورین عزیز .

من دو الی سه سالی میشه خیلی گوشه گیر شدم و بارداریهای پشت سرهم داشتم و تو یه شهر دیگه تو غربت زندگی میکنم . رابطم با خانواده پدرم خوب نیست چون با معیارهام جور نیستن و عصبی میشم گریه میکنم و هر چی از دهنم در بیاد میگم به طرف مقابلم و حوصله هیشکیو ندارم به همسرم و بچه هام . همسرم خیلی از بابام و داداشام بدش میاد و همچنین اونا . و با هیچ کسی هم رفت و آمد نداریم و شوهرم میگه با معیارامون جور نیست البته من حرفشو قبول دارم ولی برام خیلی سخته و همش تو خونه هستم و نمیرم بیرون و شوهرم نمیذاره کلاسی چیزی برم واسه سرگرمی . کلن احساس خستگی میکنم و غمگینم کمکم کنید و راهنماییم کنید .

ممنون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید .

اینطور که شما عنوان کردید هیچ کس با معیارهای شما جور نیست . این در هر خانواده ای پیدا میشه که هماهنگ نباشن ولی دلیل بر قطع رابطه نیست شما می توانید رابطه محدود داشته باشید و تا جایی که به زندگی شما لطمه وارد نشود .چون هم شما و هم خانواده شما نیاز به این ارتباط دارند ودر ضمن می توانید با دوستان خود در ارتباط باشید . این را به همسرتان بگویید که شما بیرون از خانه هستید و در ارتباط با دیگران و نیاز اوبر طرف می شود ولی اگر شما به این رویه ادامه دهید که نه با کسی ارتباط داشته باشید نه کلاسی بروید به یک آدم افسرده تبدیل خواهید شد و در ضمن حتما خودتان و همسرتان به یک مشاوره مراجعه کنبد .

موفق باشید.