کم شدن معاشرت شوهرم با خانواده اش

سلام من رابطم با خانواده ی شوهرم خیلیییی خوبه مخصوصا با مادرشوهر عااالی مشکلی که خیلی وقته مادر شوهرم درگیرشه اینه که شوهرم زیاد تمایلی به بودن با خانواده نداره و بیشتر میخواد با دوستامون رفت و امد و معاشرت داشته باشیم مادرشوهرمم از من میخواد اونو بکشونم سمت خانواده ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم پاسخ بدید

اوقاتتون خوش

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن همسرتون ومدت زمانی که ازدواج کردید اشاره ای نکردید
اگر مدتی هست که این اتفاق افتاده و قبلا رفت وآمد میکردند شاید از موضوعی ناراحت هستند لکن اگر همیشه این طور هست می توان حدس زد که همسرتان تصور میکنند مستقل شده اند و نیازی نیست که زیاد در رفت وامد باشند
دلایل مختلفی میتواند باعث این رفتار باشد اگر از نظر شما هم این رفت وآمدها محدود شده و ایشان کمتر با خانواده معاشرت دارند  توصیه میکنم با همسرتان درزمانی که حال رابطه تان خوب هست وایشان خسته نیستند صحبت کنید ودلیل را جویا شوید اگر دلیل خاصی نبود بگویید که باید وظیفه فرزندی را یه جا آورید و در زمانهایی مشخصی به دیدارشان بروید
از طرفی خانواده همسرتان هم باید قبول کنند که ایشان زندگی مستقل خود را دارند و نمیتوان برای معاشرت  مجبورشان کرد لکن بهتر است یک زمانی را با همسرتان توافق کنید که حتما به دیدار خانواده بروید به عنوان مثال دو هفته یک بار یا ...
به هرحال بعد از ازدواج بند ناف عاطفی بریده میشود و زوجین مستقل میشوند که گاهی باب میل والدین نیست لکن نباید رابطه ها به طور کامل قطع شود
موفق باشید