مشکلات کروموزومی و سقط جنین

سلام من تو هفت هفته به علت تشکیل نشدن قلب جنین سقط خود به خودی داشتم که بارداری اولم بود و پزشکم گفت بعلت مشکلات کروموزومیه.من و همسرم فامیل نیستیم.من کم کاری تیروئید دارم که چند ساله تنظیم شده ولی هر روز باید دارو بخورم.تخمدان پلی کیستیک هم دارم که قرص متفورمین مصرف میکنم.میخواستم بپرسم با این اوضاع من چقدر احتمال داره بارداری بعدیم هم منجر به سقط بعلت مشکلات کروموزومی بشه؟خیلی نگرانم.

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. احتمال تكرار ضعيفه و بايد دوباره حامله بشید. متفورمينم قطع نكنید. موفق باشید