درمان اختلال کروموزومی

سلام من بعد چهار سقط که همه قبل تشکیل قلب رشد متوقف میشد و سقط میشد با آزمایش ژنتیک مشخص شد علت  سقط اختلالات کروموزومی است. حالا میخوام ببینم هیچ راهی نداره برای درمان؟ قابل درمانه؟ یا راهی وجود نداره؟ توروخدا بگید چیکار کنم شنیدم این اختلالات منجر به عقب موندگی و مشکلات دیگه میشه میخوام بدونم راهی برای درمانش هست که فرزندی سالم داشته باشم؟ اگه راهی برای درمانش نیست از چه راهی میتونم برای بارداری سالم استفاده کنم؟ منظورم اینه مثلا راهی مثل رحم اجاره ای یا راه دیگه ای هست؟ توروخدا راهنماییم کنید زندگیم داره نابود میشه

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم

امروزه برای رفع اختلالات ژنتيكی كه مسبب سقطهای مكرر ميشود تدابيری انديشيده شده

از جمله باروری آزمايشگاهی است كه جنينهای با عيوب ژنتيكی شناسايی و جنين های سالم بدون نقص ژنتيكی در رحم مادر كاشته ميشود زير نظر يک متخصص باشيد و سريعا اقدام كنيد