سلام

كودك من از وقتي رفته تو ٤ ماه بعضي وقت ها حين بازي كردن باهاش يهو لثه هاشو محكم روهم فشار مي ده و دست هاشم مشت محكم فشار ميده

مي خواستم بدونم دليلش چي مي تونه باشه؟

پاسخ مشاور
سلام. این مسئله خیلی مهم نیست. کودک برای ابراز وجود کنداین رفتارها را دارد. و البته که در این سن خشم و اضطراب در کودک شکل نگرفته است و این فشارها ناشی از مسائل روانی نیست. موفق باشید