من به خاطر کارم دایم باید تو خونه پشت لپ تاپ باشم به نت هم نیاز دارم

دو روز به موعدم مونده و امروز خدا رو شکر متوجه بارداریم شدم

میخواستم بدونم چقد اشعه لپ تاپ ضرر داره؟

برای نت اگه از وای فای استفاده کنم بهتره یا از خط اینترنت تلفن ثابت کابل بکشم به لپ تاپ؟

و اینکه لباس های ضد اشعه که صحبتش هست واقعیت داره و شما پیشنهاد میدین؟

چون 33 سالم هست اگه امکانش هست خواهرانه راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بطور كلي استفاده دائم روزانه از لپ تاپ و سيستم واي فاي و حتي ايستادن مقابل ماكروويو در حال كار، توصيه نميشود و بهتر است در بارداري پرهيز صورت گيرد