اشعه عکس دندان و بارداری

سلام

من هفته شش بارداری هستم امروز به صورت اتفاقی رفتم دندانپزشکی. بعد دستیار پزشک داشتن عکس ظاهر میکردن

بعد از دکتر پرسیدم که به من اشعه نخورد گفتن که نه عکس گرفته شده بود. حالا من خیلی نگرانم که مبادا به من اشعه خورده باشه. منو راهنمایی کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام. نگران نباشید اشعه عکسهای دندانپزشکی خیلی جزئی هست و احتمالا شما هم اون موقع در معرض اشعه نبوده اید.