نظر کارشناسان راجع به همجنسگرایی

سلام

من دوبار راجع به همجنسگرایی کامنت گذاشتم و بلافاصله مبحث،تعطیل شده، واقعااز شما که روانشناس هستین میپرسم،چرا؟؟

یعنی اگر راجع به موضوعی صحبت نکنیم،یعنی وجود نداره؟شما روانشناسها توی کتاباها تون خوندین حتما پس توضیح بدین اگر من اشتباه میکنم،بگین که چنین چیزی وجود نداره

منتظر جوابتون هستم

ممنون

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
برای موردی که کامنت پاک شده باید بگم این جزو سیاستهای کلی سایت هست و همینطور که می دونید ما به دلیل این که در کشوری اسلامی هستیم یک سری قواعد و قوانین رو باید اجرا کنیم و یک سری موارد هست که مربوط به فعالیتهای مجاز سایت ها در ایران هستش و پاک شدن کامنت شما بصورت اتوماتیک از این طریق انجام می شه و ارتباطی با بحث های روانشناسی نداره..
از طرفی این سایت مختص بارداری و بچه داری است و نه در این مورد بلکه در موارد بسیاری هر چند ساده نظارت بر محتوا بسیار دقیق انجام می شود که البته کار بسیار دشواری هم هست. تبادل نظر ها، عکس و ویدئو ها، پاسخ کارشناسان و سوالات و .... در این محیط امن باعث شده تا این سایت مورد اعتماد خانواده ها باشه و افراد بسیاری با دیدگاه های متفاوت از سراسر ایران و جهان در این سایت فعالیت می کنند... ممکن است با یک تاپیک، سیلی از نظرات و حتی بی احترامی و ... نوشته شود که به خودی خود فضای سایت را تحت تاثیر قرار خواهد داد بنابر این رعایت این نکات الزامی و اجتناب ناپذیر است.
 در بخش دوم باید بگم که ما این محدودیت ها رو در مورد این مسایل باید درک کنیم. ما در حوزه روانشناسی در مورد دین و باورهای دینی افراد اجازه نداریم وارد بحث بشیم.
از طرفی ما فقط با مقوله دین روبرو نیستیم شما می دونید که باورهای ریشه ای در مورد خیلی موارد حتی ساده مثل نقش زنان و فعالیت های اجتماعی و فردی آنها و .... هم در مردم ما وجود داره و نقاط مختلف ایران شهر های مختلف اعتقادات و باورهای گوناگونی دارند...
حتی در مورد تراجنسی ها هم می دونیم که زمان زیادی سپری شد تا خیلی از مسایل تغییر کرد اگر چه راه بسیار بلندی در پیش است...
همینطور می دانید که مریم خاتون پور مُلک‌آرا (۱۳۲۹ در آبکنار، بندر انزلی — ۶ فروردین ۱۳۹۱ در تهران)[۱] اولین تراجنسی شناخته شده در ایران است. او توانست فتوای مشروعیت تغییر جنسیت در ایران را از آیت الله خمینی بگیرد. مُلک‌آرا انجمن حمایت از بیماران مبتلا به اختلالات هویت جنسی ایران را در سال ۱۳۸۶ هجری شمسی با کمک چند تن از پزشکان برای حمایت از تراجنسی‌های ایرانی ثبت کرد.و در این راه تلاش های زیادی انجام شد.
در مورد وجود و عدم وجود تمایلات هم جنس خواهانه باید بگم قطعا وجود داره همینطور که در تاریخ و در قرآن هم به این موضوع اشاره شده اما بحث تایید و عدم تایید و نوع برخورد با این تمایلات و عملکرد افراد مطرح هست که دیدگاه ها و آموزه های دینی در این مورد کاملا با صراحت نظر دادن و از آنجا که ما در کشوری اسلامی زندگی می کنیم و دین عموم مردم اسلام است بایستی به این آموزه ها توجه داشته باشیم و احترام بگذاریم ...

در پایان باید اشاره کنم بنده و همکارانم در جایگاه یک متخصص روانشناسی(و نه مبلغ دین، که نه تخصص و نه جایگاه آن را داریم) در مورد افرادی که با این تمایلات به ما مراجعه کرده و بابت آن گرفتاری هایی رو تجربه می کنن و با مشکلات جسمی و روحی مواجه می شوند کمک تخصصی خواهیم داشت.
شاد و پیروز باشید