تحمل دختری که با شوهرم بگو بخند داره

من به دوست دختر برادر شوهرم حساسم. همش جلو چشمه یه دختر ولنگ و باز و بی ادب و  بی خانواده هستش  ولی با همه اینا پسره عاشقشه و بهش چسبیده نمیدونم چه جوری وجودشو تحمل کنم همش سعی میکنه منو با حرفاش اذیت کنه و با شوهرم بگو بخند میکنه.!

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
عصبانیت و حساسیت شما می تواند رابطه شما رو با همسرتون دچار مشکل کند.
عدم عکس العمل تند و ناراحت به حرف های ایشون، اینکه شما مطرح کننده بحث هایی باشین که براتون جذاب تره می تواند کمک کند تا چند ساعتی که با ایشون در ارتباط هستین بهتر بگذره
رفتار، حرکات هر شخص انتخاب خود فرد است و شما می توانید با نادید گرفتن و بیان اینکه قرار نیست من جای ایشون زندگی کنم بهتون کمک می کنه روی کاراش حساس نشین
مشاهده بدون قضاوت خیلی کمکتون می کنه اینکه بدون اینکه اون رو بخواهیید اصلاح کید برای چند ساعت بعنوان مهمان بپذیرید
در مورد گفتگو ایشون با همسرتون، سعی کنید همسر خود را سوال جواب نکنید(مثلا چی می گفت؟ چرا باهاش حرف می زنی)، بدگویی نکنید
فقط در شرایط مناسب بدون اینکه همسر خودتون یا دختر خانم را زیر سوال ببرید
احساس خودتون رو بیان کنید مثلا غم شادی عصبانیت
با فاعل من جمله رو بیان کنید
در مورد نیاز خودتون حرف بزنید
از شوهرتون تقاضا کنید نه توقع مثلا دلم میخواد نری مهمونی چون دوست داشتم با هم بریم شام
تقاضا دست شوهرتون رو برای پذیرش یا عدم پذیرش باز میذاره و در صورت عدم پذیرش شما قرار نیست ناراحت بشی.برای مثل وقتی به صحبت های بی وقفه و طولانی اون خانم گوش میدی و می خندی احساس ناراحتی می کنم چون خودم رو تنها تو جمع حس می کنم، دلم می خواد تایم گفتگو رو کوتاه تر کنی
توجه به این نکات به شما کمک می کنه تا راحت تر با دیگران ارتباط برقرار کنید.
موفق باشید
سلیمانی