دیده نشدن دندان هنگام لبخند

سلام وقتتون بخیر ، من زمانی که لبخند میزنم دندون هام خیلی کم پیدا میشه ،باید لبم رو کش بیارم و به زور بخندم تا دندونام پیدا شه ، دندونام هم ریز نیست ، میخواستم بدونم درمانش چیه؟ مشکل از فک بنده است یا دندون هام؟

ممنونم .

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقت بخیر
چندین دلیل وجود داره داره
من جمله: کوتاهی تاج دندان
فرنوم چسبیده که باعث میشه لبتون تحرک زیادی نداشته باشه،
فرم لثه و یا فرم اناتومیکی لب و سایز لب
یه پزشک متخصص مراجعه کنین، در صورت نیاز با روشهایی مثله افزایش طول تاج یا بریدن فرنوم و دیگر روشها شوی دندانهاتون رو بیشتر میکنن.
همکاران محترم جراح فک و صورت میتونن کمک کنن بهتون