شکاکی و بددلی همسرم

سلام.ممنون خانم مجلسی ک جواب منو دادید لطف کردین

خانم مجلسی  من نمیتونم سکوت کنم یا بحث رو عوض کنم چون شوهرم به شدت عصبانیه و ازم جواب میخواد میاد بالا سرمو میگیره و داد میزنه و گاهی با دست مشت یا لگد ب من یا خودشو میزنه میگه تو اینکارو کردی و حرف های زشتتتت یعنی همش داره امار میگیره ببینه من دارم کجا رو نگا میکنم و شدت حساسیتش روی دامادشونه!! رو همه حساسه ولی این مرد حساسیتش شدیده!! اومدم براش توضیح دادم حرف زدم ولی اسم دامادشون میاد عصبانی میشه ب شدت!!من دیگه خسته شدم خواهش میکنم راهنمایی کنید.خانم مجلسی من هرچی گشتم اون سوال مشابه رو پیدا نکردم!!!

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی طبق توصیف های شما ایشان ویژگی‌های شخصیت پارانویید (بدگمان و سرنخ جو) را نشان می‌دهند، و اگر واکنش‌هایشان تواَم با خشونت و آزار بدنی همراه باشد حتماً باید تحت روان درمانی و دارو درمانی قرار بگیرند. برایشان مرزبگذارید، در نقش قربانی قرار نگیرید، اجازه ندهید به شما آسیب بدنی وارد کنند. در بدبینی افراد دنیای درون را بیرون می‌آورند و متوجه نیستند آنچه موجب آزارشان شده آدمهای بیرونی نیستند، بلکه دفاعهای و افکارشان است.