سلام همسر من آدم چشم پاکی هست ولی همین که چشمش به دختر میفته با اینکه بلافاصله سرشو میندازه پایین من اذیت میشم و دعوا راه میندازم زندگیمون به بن بست رسیده توروخدا کمکم کنین شکاکیم رو از بین ببرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
​​​​​​این باور غلط که ریشه در سبک تفکر شما دارد نیاز به بررسی جامع و درمان توسط درمانگر دارد،به تنهایی نمیتوانید تغییری در آنها صورت دهید.
ریشه این تفکر معیوب که هر نگاه کردن همسرتان برایتان تهدید و حساسیت ایجاد میکنید باید توسط درمانگر مورد بررسی قرار گرفته و تکنیک هایی برای تغییر این خطای شناختی ارائه شود.
لطفا برای حل این موضوع و کاهش آسیب هایی که به زندگی مشترک شما میزند به یک روانشناس به صورت حضوری مراجعه کنید و با صبوری و انجام تکنیک های شناختی مشکل خود را برطرف کنید.