شوهرم خیلی به خودش میرسه و با من سرد شده

سلام و خسته نباشید

راستش نمیدونم چطور مطرح کنم سه ساله  ازدواج کردم مدتیه احساس میکنم همسرم نسبت به من سرد شده این در حالیه که من هنوز مثل اوایل ازدواج به خودم و زندگیم رسیدگی میکنم و از هیچ تلاشی دست نمیکشم ولی به بهانه کار ساعتهای زیادی بیرون میمونه و گوشیش و از من مخفی میکنه روزای یکشنبه به خودش خیلی میرسه اصلاح کرده و مرتب سر کارش حاضر میشه ولی فقط یکشنبه ها تازگیام به من ایراد میگیره که از اندامت خوشم نمیاد ارایش نکن و...

امروز روی گوشیش تو تلگرام یه اکانت از شماره ناشناس دیدم که تاریخچه گفت و گوشو پاک کرده بود ولی اسم یه خانم بود که من نمیشناختمش روی سینه شوهرم جای یه کبودی دیدم که وقتی ازش پرسیدم گفت جای گردنبندمه شوهرم ادعا میکنه که عاشق منه و اینو بهم میگه همه ام روی پاکی چشمش قسم میخورن نمیدونم چیکار کنم شوهرم 29 ساله و خوش قیافه است و چون مربی باشگاه هستش اندام خوب و مورد توجهی داره و اغلب مورد توجه خانمهای جوان هستش خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم به نظرتون ازش بپرسم اونی که توی تلگرامش بود کیه یا اینکه بی توجه باشم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنون از این که مارو انتخاب کردید .
دوست عزیز شما چند سال دارید ؟ آیا فرزندی دارید ؟
آیا شما از قبل با همسرتان آشنا بودید ؟
آیا این اولین بار که شما این سردی و رفتار را از همسرتان میبینید؟
غیر از یکشنبه ها همسر شما با شما خوب هستن و رفتارشان خوب هست ؟
آیا تمابل جنسی به شما دارن یا اون هم سرد شده ؟
دوست عزیز من احساس شما را درک می کنم که در وضیعتی قرار گرفتید . ولی این را باید بدانید که علت های خیانت تنوع طلبی/عدم جذابیت همسر / بدهیکلی و اضافه وزن همسر/عدم ارضای جنسی وپایبند نبودن به سنت ها می باشد .
در بسیاری از مواقع خیانت زمانی روی می دهد که پیوند عاطفی بین زوجین از بین رفته ومرد با شخص سوم اون پیوند را ایجاد می کند .مشکل بعدی نبودن محبت است یعنی اینکه زن آموزش محبت را ندیده و بلد نیست که چگونه محبت کند .
شما اولین کاری را که باید انجام دهید باید به روابط خود و همسرتان برگردید و این رابطه را کنکاش کنید و تمام ضعف رابطه را پیدا کنید .و به تمام مواردی که در بالا ذکر کردم (همان علت های خیانت ) رادر رابطه خودتان بررسی کنید تا ببینید مشکل کجا می تونه باشه .
بعد سعی کنید مستقیم به روی شوهرتان نیاورید که تو به من خیانت کردی چون مطمئن باشد ایشون انکار می کند و جوابی برای کارهایش دارد همانطور که سیاه شدن سینه را به خاطر گردنبد اعلام کرده . شما سعی کنید با ارامش کامل و با سیایت با همسرت حرف بزنید و سعی کنید که احساس اورا در مورد زندگیتان بفهمید .آیا او از رابطه با شما دلسرد شده است ؟وکلا همانطور که خودتان را کنکاش کردید سعی کنید که افکار شوهرتان را در مورد خودتان و رابطه تان بفهمید تا بتوانید منشا این شک را بفهمید .که آیا این یک شک است یا واقعا همسر شما به شما خیانت کرده ؟فقط بازهم تاکید می کنم که اصلا با طعنه با او صحبت نکنید .
در آخرحتما حضوری پیش یک مشاور بروید و صحبت کنید .
فقط لطف کنید در قالب سوال جدید وحتما اسم من را بیاورید تا سوال را به من اختصاص دهند .به سوالات من پاسخ دهید ؟اگر شما از من سوالی داشتید من در خدمتتون هستم .
موفق باشید .