از بعد زایمانم عفونت دیگه ندارم سالمه رحمم فقط الان 1 هفته اس زیر دلم سمت راست پایین درد های لنگی دارم و اون نقطه خیلی درد میکنه به پاهام میندازه در حدی که گریه میکنم، دکترم رفتم گفت چیزی نیست بچه شیر میدم احتمال اینک تغیرات هورمونی باشه نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ارتباطی به هورمون ها ندارد . با جواب سونوگرافی وازینال جهت معاینه مراجعه کنید .