نارضایتی از شغل و بیکاری همسر

سلام دکتر بنده راجبع به کار همسرم گفتم که از بیکاریش و... خسته و پشیمون شدم تو زندگیی...بعله من خودم کلاس رفتم اموزش دیدم برای کار .ولی متاسفانه جایی نیرو نمیخواد و تعدیل میکنن.همسرم هم با کار کردن من تو هر محیطی مخالفه.میگه فقط باید محیط زنانه باشه. اوایل ازدواج یه کاره پاره وقت داشت ک از دست داد.بغدش چندجا دیگه رفت برای کار ولی به چند روز نکشیده یا خودش استفا میداد یا انتقالی راه دور میخورد ک کنسل میشد...من خودم خیلی تشقویقش میکنم ولی کم اوردم...مادرم ایینا نه زیاد انصافا رفتار خودشونم زیاد جالب نیس با همسرم. فک میکنن نباید ب داماد زیاد رو بدن.بنظر خودشون رفتارشون خیلی خوبه .من چند بار باهاشون صحبت کردم ک رفتارتون درس نیس ولی با منم دعوا میکنن میگن مگه ما چیکار کردیم ...برو ب شوهرت بگو اول....شماها حساسین و..(.فک میکنم مادرم مارو با برادر شوهرم ک موقعیتشون خوبه از نظر مالی و شغلی مقایسه میکنه...)

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست من
باید به این موضوع توجه داشته باشید که شما نمی توانید همسرتون رو تغییر دهید وهمینطور بالعکس ایشون قادر به تغییر شما نیستند توصیه می کنم از روش همدلی کردن  باهم پیش برید.
توجه داشته باشید با توهین.کنایه وتیکه.مقایسه کردن .غر زدن هیچ وقت یک رابطه خوب پیش نمیرود چه بسا طرف مقابل ممکن ازما دورتر شود وحتی دست به کارهای جبرانی بزند.
باهم صحبت کنید وبرای آینده تون هدف های کوتاه مدت وبلند مدت بچینید. مثلا برای دوماه دیگه به چی میخواهیم برسیم ده سال دیگه کجا باشیم.کی بچه دار بشیم کی فلان چیزو بخریم..درواقع یه لیست خواسته ها داشته باشید...خب حالا ازکجاشروع کنیم من اینکارو میکنم برای این لیست تو چه میکنی و..
وقتی هدف داشته باشید همسرتون هم برای زندگی بیشتر تلاش می کند..چه بسا الان هم با این که کاری ندارند ولی مسافر کشی می کنند این یعنی خیلی هم بیخیال زندگی شون نیستند تاحدودی تلاششون رو می کنند
سعی کنید همراه همسرتون باشید نه در مقابلش بیشتر از قبل تشویقش کنید
دوست عزیز نفر اول زندگی شما همسرتون هست پس به هیچ وجه به هیچ کس اجازه ندهید به همسرتون توهین کند چه پشت سر چه جلوی روی خودشون.که البته خیلی اوقات خود زنان ناخواسته این اجازه رو میدهند...مثلا با گلایه کردن از همسر خود پیش دیگران.به جای خوبی بدی ها رو گفتن و..
زود به خاطر حرفهای دیگران تسلیم وناامید نشوید شما اول راه زندگی مشترکتون هستید.بعضی مواقع زمان میبرد برای اینکه یه اتفاق خوب کاری رقم بخورد کمی تامل کنید وبه سوی راه حل های مثبت قدم بردارید باهم ودرکنارهم.

موفق وپیروز باشید