آزمایش میدان بینایی

617 بازدید 1 تبادل تجربه

کسی میدونه  آزمایش میدان بینایی چیه؟؟؟دکتر برام آزمون میدان بینایی نوشته

هدف ازمون بینایی چیه؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
آزمایشات میدان دید به چشم پزشک کمک می کنند تا مشکلات چشمی، عصبی، یا مغزی را تشخیص دهند. این مشکلات عبارتند از:

    فقدان بینایی،
    آب سیاه،
    مشکلات شبکیه( لایه ای از سلول که در پشت چشم قرار دارد)،
    شرایط نورولوژیک( عصبی) دیگر از جمله تومورهای مغزی، ام اس و افزایش فشار داخل جمجمه.

آزمایش میدان دید برای اندازه گیری فقدان دید جانبی انجام می گردد. این آزمایش باید در فواصل منظم تکرار شود تا معلوم گردد آیا فقدان دید پیشرفت کرده یا ثابت مانده است.

تجربه شما

خودم انجامش دادم ....

یه صفحه سفید رنگه که توش نورای سفید به نوبت خاموش و روشن میشن و  باید با کلیک کردن زمانی که نور رو میبینین اعلام کنین .میدان بینایی رو اندازه میگیره . تجربه بدی بود اعصابم خرد شد...