سلام من ماه پیش برای آی یو آی مراجعه کردم ک دکترم چون نمیتونست کاتر رو کامل وارد رحمم کنه گفت ک تنگی دهانه رحم داری و نامه عمل لاپراسکپی برام نوشت من مدتی بعد ب دکتر دیگه ای مراجعه کردم اون هم معاینه کرد و گفت بنظر منم کاتر کامل رد نمیشه و برو عکس رنگی بگیر اگه تونستن عکس بندازن ک هیچ اگر نتونستن عملت هیسترو ولاپرا برات انجام میدم...رفتم برای عکس خیلی راحت عکس گرفتن و حتی برخلاف شنیده هام اصلا درد نداشت و پرسیدم از کسی ک عکس رو انداخته بود گفت ک دهانه رحمت تنگ نیست و لوله هاتم بازن فقط یک سمت از رحمت بسمت عقب متمایل شده....حالا نمیدونم این یعنی چی؟هنوزم پیش دکتر خودم نبردم چون یسری آزمایش دیگه هم دکترم ک باید صبر کنم پریود بشم انجام بدم و بعدباهم ببرم پیشش...بنظر شما مشکل من درمانش چیه آیا باید عمل کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مشكل شما بدون بررسي و معاينه فيزيكي قابل تشخيص و نظردادن نيست. به پزشك خودتان مراجعه كنيد تا بررسي عكس و نظر داده شده تصميم بگيرند