واریکسول و عدم تمایل برای عمل

سلام. خسته نباشید. شوهر من واریکوسل داره و بخاطر عوارض عمل هر دو راضی به عمل نیستیم. تعداد اسپرم بالای ۸۰ میلیون و تحرک اسپرم آ و ب بالای ۵۶ (کلاس آ۱۵ درصد) مرفولوژی نرمال ۵۲ درصد. آیا با این نتیجه طبیعی و بدون عمل امکان بارداری هست؟...لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
گاهی ازمایش را در مراکز ناباروری تکرار میکنند تا از دقت و سختگیری لازم برخوردار باشد
در هر حال بایست همسر شما را اورولوژیست معاینه و بررسی نماید.