چهاردست و پارفتن نوزاد هشت ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام عزیزان...دخترم هشت ماهشه اصلا نمیتونه خودشو ب جلو بکشه سینه خیزم نمیره نگرانم چکار کنم؟؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. اگر نشستن و غلت زدنش خوبه و مشکلی نداره، باید فرزندتون رو خودتون در وضعیت چهاردست و پا نگهش دارید که برای این کار یک پتو رو رول کنید و زیر شکمش بذارید که زیر شکمش پر باشه. و وقتی این وضعیت رو براش انجام دادید، شروع کنید به نوسان دادن فرزندتون. همچنین روی پتو خودتون به حالت سینه خیز به جلو ببریدش. در صورتی که پیشرفتی تا یک ماه مشاهده نکردید حتما به یک متخصص مراجعه بفرمایید.

تجربه شما

خیلی ممنونم موفق باشین