چهاردست و پارفتن کودک ده ماهه

سلام دخترم ۱۰ماهشه چهاردست وپا نمیره...فقط میخوادبشینه یاسره پاباشه مثلادستاشومیزاره رومبل یامیزراه میره...کلاهمه حرکاتش طبیعی وعالیه...ولی چهاردست وپانرفتنش اذیتم میکنه چیکارمیتونم بکنم‌براچهاردست وپارفتنش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
رشد کودکان باهم متفاوت است ممکن است کودکی دیرتر چهار دست و پا برود. البته بعضی کودکان ممکن است چهاردست و پا نروند و به یکباره راه بروند.