انانسفالی

115 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

علت اصلی تشکیل نشدن جمجمه جنین انانسفال چیست ایا نا خواسته بودن (بدون برنامه ریزی بودن) بارداری میتواند علت این امر باشد؟

ضمن اینکه هیچ نسبت فامیلی بین زن و شوهر نیست ودر ازمایش عفونت و ویروس رحمی مشکلی وجود نداشته است و ازمایش کاریوتایپ هم مشکلی نبوده

ایا ازمایش کاریوتایپ چیزی را نشان خواهد داد؟

پاسخ مشاور
اکثر مواقع بدون علت مشخصی این اتفاق رخ می ده وشما که همه بررسی ها رو انجام دادید نگران باشید واسید فولیک ۵ میلی شروع کنید وجهت بارداری مجدد اقدام کنید

تجربه شما

چند مدت قبل از باردادی باید اسید فولیک ۵ مصرف کرد؟

واینکه دوز بالای اسید فولیک باعث اوتیسم نوزاد نمیشود؟

چه مدت پس از سقط جنین که کورتاژ شده اقدام برای بارداری مناسب تر است؟