شوهر عصبی و پرتوقع

با سلام خدمت شما

من حدود سه سال ازدواج کردم _ شوهر آدم فوق العاده عصبی _ و اصلا جنبه انتقاد رو نداره _ همیشه هم در حال مقایسه کردن _ همیشه میگه خانواده من واسه ما فلان کردن خانواده تو چرا نمیکنن _ خیلی پرتوقع هم هست _ همیشه هم داره خانواده منو حرف میزنه و من خیلی از این موضوع ناراحت میشم _ سر هرچیزی اونارو میاره وسط _ منم به شدت آدمی هستم که به خانواده خودم وابسته هستم و این موضوع منو خیلی ناراحت میکنه _ هر انتقادی که خودش دوست داره میکنه ولی اصلا جنبه نداره من ازش انتقاد کنم _ نه تنها من حتی جنبه انتقاد هیچ کس رو نداره و خیلی سریع جبهه میگیره و عصبی و پرخاشگر میشه _ حتی گاهی اوقات تو بحث هایی که بین ماه پیش میاد با اینکه تو اکثر مواقع من سکوت میکنم ولی گاهی پیش میاد از بس خودش عصبی میشه و یک ریز حرف میزنه شروع میکنه به اذیت  کردن ج س م س _ این موضوع خیلی منو افسرده و ناراحت میکنه _ هر بحثی میشه 4 سال پیش رو به یادش میاره و شروع میکنه حرف زدن _ از جهاز گرفته تا هدیه تا هرچی _ چرا مادرت اونجا اونجور گفت چرا خواهرت پدرت یا بردارت فلان جا اون کار رو کرد _ حتی من گاهی این حس بهم دست میده که دوست نداره من با خانوادم باشم _ یعنی حتی حاضره من ساعت ها رو با خونواده اون باشم ولی اگه یک ساعت با خونواده خودم باشم من حس میکنم دوست نداره _ اینا خیلی منو اذیت میکنه بخدا نمیدونم چیکار کنم _ من خودم شاغلم _ همه جوره باهاش تو زندگی کنار اومدم _ همیشه هم خودش اقرار داره و پیش هرکی میشینه از من تعریف میکنه که بهترین زن نصیب من شد _ همیشه هم میگه اگه تو نبودی من نمیتونستم از پس زندگی بر بیام _ ولی وقتی عصبی میشه چشمش رو همه اینا میبنده _ ما هردو خانواده هامون تو یه شهرستان هستن و ما هروقت تعطیلی میشه مشکل داریم_ من دوست دارم برم پیش خانواده خودم _ خوب منم از خانواده خودم دورم _ ولی نمیپذیره _ میگه خانواده من عروس گرفتن که یه لحظه بیای پیششون سوک سوک کنی و بری _ من آدم وابسته به خانواده ای هستم _ بهش میگم خوب وقتی تو دوست داری پیش خانوادت باشی منم همینطورم دیگه _ تو دوست داری من بیام پیش خواهرت و مادرت بشینم ولی نرم پیش خانواده خودم _ خانواده آدم براش خیلی مهمه _ دیگه خانواده شوهر که به هیچ عنوان مثل خونواده آدم نمیشه _

یه داستان دیگه اینکه ما خونه خریدیم _ تمام هزینه خرید رو هم خودمون دوتایی پرداخت کردیم کمکی هم از کسی نگرفتیم _ ولی همیشه میگه پدرت به ما کمک نکرد فلانی رو نگاه کن برای دخترش و دومادش خونه خرید پدرت یه 5 تومن نذاشت کف دستمون که بگه ابن قرض واسه شما _ در صورتی که پدر خودش هم هیچ کمکی به ما نکرد _ اصلا نمیگه پدر من کمک نکرد - ولی همیشه پدر تو به ما هیچ کمکی نکرد ولی از طرف خودش توقعی نداره میگه پدر من نداره

من واقعا درمونده شدم _ توروخدا اگه میتونید بهم کمک کنید

ممنونم از لطفتون که وقت میذارید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزيز انتقاد كردن قانون خودش روداره كه معروف به قانون ٥به١هست
براي انتقاد اول ٥حسن ازهمسرتون روبگيد وبعد راجع به عيب مورد نظر انتقاد كنيد وباهمسرتون صحبت كنيد وبهشون گوشزد كنيد هرزندگي سبك خودش روداره ومنحصر به فرده وبه هيچ وجه قابل قياس بازندگي ديگران نيست واينكه دليلي براي توقع داشتن ازخانواده ها وجود نداره.واما براي ديدار ازخانواده ها قرداد داشته باشيد وحتما به قرداد عمل كنيد مثلا يه نوبت به خانواده شما سربزنيد نوبت بعد به خانواده همسرتون.
موفق باشيد