ارتباط زن مطلقه با پسر مجرد

برادرم ۳۰ ساله س با یه زن مطلقه ۴۱ ساله که یه بچه ۱۱ ساله داره در ارتباط هر کار میکنیم ازش دست نمیکشه چکار کنیم داره زندگی خودشو نابود میکنه

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
این که شما نگران هستید هم قابل درک هست هم قابل احترام و می فهمم چیزی که شما بر اساس تجربه و یا از بیرون می بینید نگران کننده هستش اما
در واقع شما هیچ کاری ازتون بر نمیاد او 30 سالشه مسولیت همه انتخاب هاش با خودش هست  و خودش هم راضی هستش یعنی مشکل حادی نداره که برای کمک گرفتن اقدام کنه در نتیجه اجازه بدید خودش با مشکلات رو برو بشه ، خودش تصمیم بگیره، خودش اقدام کنه وبا نتایج انتخاب هاش روبرو بشه ...
زندگی خودشه اجازه بدید هر جور می خواد اون رو سپری کنه ...
شما تنها کاری که می کنید (نه این که هر کاری بکنید چون بد تر می شه و بیشتر فاصله می گیره) در فضای صمیمی بهش یک بار و فقط یکبار بگید که نتایج انتخابش اون هم از نظر شما چیه و بعد هم اعلام کنید باز اگر دوست داری من دوستانه در کنار تو خواهم بود هر مشکلی داشتی می تونی با من همفکری کنی و کنارت باشم ... اجازه بدید با ایجاد رابطه دوستی کم کم مشکلات رو به شما بگه تا افراد غریبه
فردا اگر مشکلی هم شد به شما نمی گه و به نظرش می رسه که اگر بگم اینها می گن که دیدید گفتیم بدرد تو نمی خوره ... و مشکل رو با دوست و . ... مطرح میکنه در صورتی که هر کسی نیاز به حمایت خانوادگی داره حتی اگر اشتباه کنه  و خوبه بدونیم  حق انتخاب با خودشه ...
شاد باشید