میخواستم یدانم آیا در بارداری رژیمی وجود دارد که بتوان چربیهای اضافی شکم را آب کرد؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی در بارداری مجاز به هیچ رژیمی در جهت کاهش وزن نیستید ولی می تونید دریافت چربی ها رو کنتزل کنید و پیاده روی ساده انجام بدید و اضافه وزنی که به دست می یارید کنترل شده و متناسب با سن بارداری باشد شاد باشید