سلام مرسی بابت پاسختون دکتر فرح بخش . اول اینکه رژیمی هست که حداقل تا قبل از عید من 6 یا 7 کیلو کم کنم . و اینکه چطور میتونم برنامه رژیم دریافت کنم با تشکر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام بله با رژیم معمول می توانید حدود 6 کیلو تا عید کم کنید. می توانید مطب تشریف بیاورید و یا رژیم را اینترنتی خدمتتان ارسال نمایم. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با 88684946 در تماس باشید.

تجربه شما

سلام خسته نباشید چطور میتونم رژیم اینترنتی دریافت کنم؟