سلام.من 4ماه پیش ،پسرم رو در 18هفتگی به خاطر این که سندروم داون داشت ،سقط کردم.در جلسات ژنتیک چون من و همسرم مشکل زمینه ای نداشتیم به عبارتی دلیل بروز سندروم رو پیدا نکردن ،به ما توصیه کردن که بارداری بعدی حتما باید آمینو سنتز شوم.می خواستم بدانم روش بی خطرتری وجود نداره تا قبل از هفته 15.البته قبل از آمینو سنتز niptانجام دادم ولی این آزمایش خیلی گران است .شما چه روشی رو توصیه میکنید و کلا بهتره که روال آزنایشاتم به چه صورت باشه.غربال یک رو باید انجام بدم یا نه.چون گفتن با وجود مثبت بودن سندروم قبلی این هم ریسکش بالا خواهد بود
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

غربالگری اول را انجام دهید و بعد تصمیم بگیریدولی در هر حال امنیوسنتز روش صددرصد است.