جلسات مشاوره من با روانشناسم

سلام من بخاطر مشکل اضطرابم دو جلسه هست که پیش روانشناس میرم اقا هستن. و ایشون گفتن اضطراب شدید دارم و شخصیت ضد اجتماعی و خودشیفته و باید مرتب برم و چون مشکل در رابطه جنسی هم داشتم ایشون میگن روش درمان اینه باید چند تا از روابط با همسرت رو دقیق برای من تعریف کنی و اسم اعضای خصوصیتونم باید اسم اصلیش رو بگی من شک دارم که این روش درست و تخصصی باشه به نظر شما درسته که من جلساتم رو ادامه بدم با ایشون.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مشخص نیست ایشان از چه رویکرد و متدی برای درمان استفاده میکنند .میتوانید از ایشان بپرسید با رویکردشان برای درمان چیست وبرای اینکه مطمعن شوید روششان کارایی لازم را برای شما داشته است میتوانید بعداز چند جلسه اگر رضایت نداشتید روانشناستان را تغییر دهید