با عرض سلام و خستہ نباشید من نقوی 30 سالم ہ و خانمم از من تقریبا دو سال بزرگ ھم است در خدمت شمما عرض کنم کہ من و خانمم با ھم نمی سازیم پنج سال است ازدواج کردیم بچہ دار ھم نشدیم از لحاظ جنسی من از ایشان راضی نیستم و می دانم ایشان از من راضی نیست ھمیشہ ایشان پدر مادرش را بلند و بالا میخواھد معرفی کند دروغ ھم می گوید در حالی کہ من می دانم دروغ می گوید خرجش رو از من میگیرہ اما باز ھم ھمیشہ میگہ تو بہ من چہ دادی من ھیچی از تو نگرفتم و ھی از من جلوی دیگران شکایت میکند درحالی کہ پدر و مادرش می دانند مادرش خالہ من ھم میشہ ایشان از دخترش طرفداری میکند اما بابابش منو می شناسہ کہ من ھیچ وقت غلط نمی کنم باھاش چکار کنم چون شما ھم یک خانمی و فک میکنم دربارہ خانمہا بیشتر از مردان می دانی لطف کنید بگید چکار کنم خیلی خستہ شدم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام .از اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید خوشحالیم مسئله بچه دار نشدنتون دلیل پزشکی داره یا خودتون نخواستید؟ تحصیلات شما وهمسرتون در یک سطح هست؟ از نظر فرهنگی و مالی ایا در یک سطح هستید؟ یکی از دلایلی که توصیه میشود مرد از نظر سنی از همسرش بزرگتر باشد بخاطر این موضوع هست که خانمها از اقایان زودتر به بلوغ جسمی و فکری میرسند البته قصدم از نظر بلوغ فکری خدای نکرده توهین به اقایان نیست ولی ما در مورد کلیات صحبت میکنیم من نمیدانم ایا همسر تان شما را به عنوان یک همسر وشریک قبول دارد یاخیر اینکه میفرمایید خود وخانواده اش را بالاتر از شما میداند از چه نظر هست عدم رضایت زوجین از روابط زناشویی و شکسته شدن بعضی حریم ها وحرمتهایی که باید حفظ شود باعث دوری وطلاق عاطفی بین شما شده من نیاز به اطلاعات بیشتری دارم تا بتونم کمکتون کنم. شما باید تغییر را در خودتان ایجاد کنید اگر خودتان راباور کنید شریک زندگیتان هم شمارا باور خواهد کرد میتوانید اطلاعات کامل تری در مورد خودتان وشغلتان بدهید و بگویید بنظرتان چرا همسرتان از زندگی در کنار شما رضایت ندارد