با سلام و وقت بخیر من و خانمم ماریا ساکن استرالیا هستیم وتا حالا ٦ بار (IVF)انجام دادیم و بعداً فهمیدیم که خانمم مشکل ژنتیکى دارد . و ما احتیاج به egg donation داریم اگر ممکن است ما را کمک وراهنمایی کنید. با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام شما باید به " بانک تخمک " مراجعه کنین . اونجا مشاوره میشین و مناسبترین رده ژنتیکی رو به شما پیشنهاد میدن .