salam vaght be kheir man23salame va aksara ghooz mikonam vaghti mikham saf vaisam zood khaste misham

salam vaght be kheir man23salame va aksara ghooz mikonam vaghti mikham saf vaisam zood khaste misham be nazare shoma mitonam sarkhod v bedoone morajee b peeshk az ghoozband estefade konam?ghoozband che marki estefade konam..v aya tamrini hast k moahkelam rafe beshe?
پاسخ مشاور

درمان غیرجراحی مشکلات اسکلتی عضلانی کودکان

با سلام استفاده از قوز بند به تنهایی موجب تضعیف عضلات و عادت کردن فرد بدان می شود طوری که بدون آن دردهای اسکلتی و عضلانی می گیرد به منظور دریافت خدمات بهتر و علمی بهتر است با پزشک مشورت نمایید، پیشنهاد می شود از حرکات اصلاحی و بریس قالبگیری شده از بدن خود استفاده کنید