Jaie ke man zendegi mikonam bishtare sal hava abri hast va khorshid kam mitabe. Ba azmayesh moshakhas shod ke kambod vitamine D daram hala soalam ine ke chikar konam. Ghors estefade konam?dar zamane bardari chekar konam?
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی مکمل حاوی ویتامین دی استفاده کنید. منابع غذایی ویتامین دی محدود هستند و شامل انواع ماهی و تخم مرغ است. شاد باشید