سلام من یه هفته مونده به پریم تهوع بدون استفراغ خواب الودگی زیاد داشتم و گر گرفتگی هم داشتم طوری که گفتم حتما حامله ام تهوع داشتم اما همه چی هم میخوردم الان 29 تیر موعد پریمه درد پری هم دارم که نشدم اگه پری بشم این علایم از چی بود پس؟دکتر این ماهم بهم قرص کلومیفن داده بود
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

دوست عزیز:قرص کلومیفن از جمله داروها برای باروری است.داروهای باروری می‌توانند طیف گسترده‌ای از عوارض جانبی جزئی، از جمله تورم خفیف تخمدان، درد معده، حساسیت به لمس پستان، بی‌خوابی، تهوع و استفراغ، تاری دید، سردرد، خستگی، تحریک‌پذیری، افسردگی، افزایش وزن و در موارد نادر، کیست‌های تخمدانی را ایجاد کنند.در صورت پرید شدن علایم شما از عوارض قرص است. با سپاس