علت خواب آلودگی در بارداری

سلام خسته نباشید من ۲۲ هفته ام هست و خیلی احساس خستگی میکنم چند روز هست که همش دوست دارم بخوابم دیگه کلافه شدم😏

آزمایشم دادم نه کم خونی هیجی ندارم، جز تیروئید که اونم زیر نظر دکتر غدد هستم دارو مصرف میکنم.

سه ماه اول اینطوری بودم همش احساس خستگی میکردم یک مدت خوب بودم زرنگ شده بودم ولی باز دوباره برگشته به نظرتون مشکلیه؟ برای بچم مشکلی پیش نمیادش؟ کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این مسئله در دوران بارداری طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد علت آن مربوط به تغییرات هورمونی در دوران بارداری می باشد، موفق باشید .