با سلام کودک ٩ ماهه من کاملا بی اشتهاست نه غذا میخوره نه شیر وقتی غذا دهانش میکنم غذا را با آب دهن به بیرون پرت میکنه. علت بی اشتهایی کودک چیست؟ لازم به ذکر است که کودک در سن ٧ و ٨ ماهگی غذا خوب میخورد. ولی در سن ٦ ماهگی( شروع غذا کمکی ) همینطور بی اشتها بود. باتشکر فراوان
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی کودک شما هر ماه بزرگتر و بالطبع باهوش تر می شه اجازه بدید خودش با میل دهانش رو باز کنه اصرار و به زور غذا را دهان کودکتون بگذارید نتیجه ای جز بدغذایی و عدم میل به غذا ندارد فواصل بین شیردهی هر سه ساعت باشه که کودک در بینش میل به غذا داشته باشه