با سلام.دختر من 2 سال و 10 ماهشه.2 ماهه پوشک نمیشه.چند روزه که از انتهای واژن تا پشت( مقعدش) قرمز شده و خارش داره.البته شدید نیست ولی دست می زاره و میگه می خاره.داخل واژن را دیدم اطراف مهبل کوچک یه کم پوسته پوسته سفید رنگ بود .موقع ادرار مشکلی نداره و سوزش نداره. علتش چی می تونه باشه آیا باید به پزشک مراجعه کنم؟چه تخصصی برم ؟عفونت اطفال؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال قارچ در دختربچه زیاد است هم زنانی ها و هم اطفال می تونن مشکل را حل کنن جهت اطمینان آزمایش ادرار هم بدهید