سلام ببخشیدمن سقط داشتم چند تا متخصص زنان مراجعه کردم  با اصرار خودم آزمایش نوشتن عدد اپکا ۱/۸ بود بقیه نرمال. دکترم معرفی نامه داد به آزمایشگاه برای لنفوسیت تراپی که اونجا هم گفتن برای دو تا سقط به بالا لنفوسیت تراپی انجام میشه

چیکار کنم من اگه با این عدد بازم اقدام کنم بازم جنینی تشکیل نمیشه

خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

10 تا 15 درصد بارداری ها معمولا سقط می شوند و حاملگی بعدی اغلب نرمال است . معمولا بررسی های علت سقط در موارد دو سقط یا بیشتر انجام می شود و برای یک سقط بررسی خاصی لازم نیست .

اگر خیلی نگرانید با مدارکتان جهت بررسی علت سقط مراجعه کنید .