سردی شوهر

سلام وقت بخیر من چند ماهه ک عقد کردم بعد تو این مدت از نظر جنسی شوهرم خیلی پیگیر بود و طبعش گرم بود ولی الان حدودا یه ماهی میشه که از نظر عاطفی کم نذاشته اما خب از نظر جنسی سرد شده حتی معاشقه هم نداریم... تا اینکه از دهنش در رفت گفت دوماه پیش یکی بهش فیلم رابطه خودش و یه دختر رو نشون داده

الان همش فکرم درگیره حس میکنم نقصی دارم یا همش میگم نکنه دنبال اینطور چیزا باشه سرد هم ک شده...دارم دیوونه میشم نمیدونم چکارکنم فکرمیکردم عادی باشه این سرد شدنه چون اکثرن میگفتن عادیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز هیچ چیز عادی نیست...اضطراب ...
استرس ...
افسردگی ...
اختلال در رابطه عاطفی با شریک جنسی ...
ترس از تکرار تجربه مشابه ...
عدم اعتماد به نفس ...
تاثیر دیابت نوع ۲ بر اختلال عملکرد جنسی آقایان ...
تاثیر بیماری‌های نوروژنیک بر اختلال عملکرد جنسی آقایان
وشما قبل از اینکه تشکیل زندگی بدهید حتما به متخصص مراجعه کنید